Sälja din husbil

Nicora KB (Husbilsverkstan)

Välkommen till oss på Nicora KB (Husbilsverkstan)! Vi är en erfaren och pålitlig husbilshandlare som varit verksam inom branschen sedan många år tillbaka. Vi specialiserar oss på alla typer av husbilar men har särskilt god erfarenhet när det kommer till bilar som är skadade på olika sätt och vis. Detta kan röra sig om allt från fuktskador till husbilar som är krockade eller skadade på andra sätt. Oavsett hur skadad din husbil är köper vi den mer än gärna av dig. Vi reparerar och renoverar den sedan samt säljer den vidare. Tveka därför inte på att vända dig till oss för att kunna få bästa möjliga pris för din husbil!

Har du en husbil som är i gott skick men som du inte längre har användning för? Även då kan vi hjälpa dig med att bli av med den. Ta kontakt med oss direkt för att berätta mer om vilken modell du vill sälja, samt vilket skick husbilen är i, så tar vi det sedan därifrån.

Vi ger dig de bästa priserna

Vi på Nicora KB (Husbilsverkstan) kan ge dig bästa möjliga pris för din skadade husbil. Med hjälp av oss behöver du därför inte skrota din husbil utan att få något för den, utan vi kan se till att du får det pris du förtjänar. Våra experter gör en individuell bedömning av varje husbil och med tanke på erfarenheten vi besitter kan du förvänta dig ett rättvist och bra pris. Vi stoltserar med branschens bästa erbjudanden så tveka inte på att höra av dig redan idag!

Sälja begagnad husbil

Vi tar miljön på allvar

Vi på Nicora KB (Husbilsverkstan) är också ett företag som tar miljön på allvar. Du kan därför känna dig trygg i det faktum att vi alltid använder oss av miljövänliga produkter samt gör vad vi kan för att hålla våra utsläppsnivåer så låga som möjligt. Utöver klimatmedvetenheten i vårt arbete är det även viktigt att komma ihåg att det är klimatsmart i sig att sälja din husbil som inte används. Detta leder till att någon annan kan nyttja den, utan att behöva köpa en fabriksny bil. Bra för både dig och din plånbok, samt för miljön alltså! Tveka inte på att höra av dig för att få ett förutsättningslöst priserbjudande.

Få ett priserbjudande

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify