Sälja trasig husbil

Sälj din husbil till oss

Vi är ett företag som du kan sälja en husbil till. Vi köper nämligen husbilar i alla tänkbara olika slags skick och säljer sedan dessa vidare. Du behöver därför inte känna dig orolig över ifall din husbil är i för dåligt skick eller inte, utan oss kan du sälja en husbil till oavsett hur det ligger till med detta. Om du bestämmer dig för att sälja en husbil till oss kommer vi dessutom alltid att se till att du får ett så bra pris som möjligt för den.

Du behöver inte heller bo i en viss del av landet för att kunna göra en försäljning till oss, utan vi hämtar gladeligen upp husbilar över hela Sverige. Vi har dessutom lång erfarenhet av att arbeta med husbilar och reparera dessa, så vi kan få även den allra mest slitna av husbilar att se ut som ny igen. Tveka därför inte på att vända dig till oss så ska vi se till att du får den hjälp du behöver.

Ett klimatsmart val

Att sälja husbilen är inte bara bra för din plånbok utan har även mycket positiv inverkan på miljön. Istället för att husbilen blir stående kan du se till att någon annan kan nyttja den. Detta innebär i praktiken att färre nya husbilar behöver produceras, med tanke på hur mycket det kräver att producera en ny husbil från grunden har det mycket positiv inverkan på klimatet att din gamla kommer till användning.

Vi är ett företag som är baserade i Stockholm. Detta betyder dock inte att du måste bo i just Stockholm för att kunna sälja din husbil till oss, utan vi hämtar som tidigare nämnt upp husbilar över hela landet. Oavsett var i Sverige du bor någonstans är du därför varmt välkommen att vända dig till oss. Med vår smidiga process blir du av med husbilen på ett så enkelt sätt som möjligt, samtidigt som du får en fin summa pengar för det. Du har alltså mycket att vinna på att höra av dig redan idag!

Sälja klimatvänligt husbil

Vi ger dig bästa möjliga pris

Vi kan alltid ge dig bästa möjliga pris för din husbil. I stället för att skrota din husbil är det därför bättre att sälja den till oss. Våra experter har arbetat i branschen i över ett decenniums tid. Detta innebär att vi stött på en hel del husbilar genom årens gång och att vi har full koll på hur de kan restaureras på bästa sätt, samt vilket värde de har. Hos oss kan du därmed alltid förvänta dig en rättvis bedömning som står sig starkt mot konkurrenterna. Vi brukar säga att vi tål att bli jämförda eftersom vi helt enkelt vet att ingen annan erbjuder lika bra priser och en lika trygg och smidig process som vi gör!

Få ett priserbjudande

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify